mandag 2. august 2010

Materialistisk moro

"Jeg er glad som et godt uvær!" - random dude på sykkel på Bragernes torg, Drammen.

Jeg er ganske sliten nå. Jeg er sikkert den eneste i hele verden som kan holde på å sovne med en halvdrukket Burn i handa. Men det er på en god måte da. Mamma er livredd for at jeg skal dø øyeblikket etter at hun og pappa har sluppet meg av i Bø, så hun og jeg raida Drammen i dag på jakt etter objekter som kan holde meg i live i væffal et par måneders tid. Og ting gjør meg glad. Hva kan jeg si? Jeg er barn av i dag.

Jeg har aldri vært noen utprega fan av kjøkkensaker og husting og sånn, men seriøst, seeeee da:


Bak og fra venstre kan man skimte et rosa, gult og hvit-stripete teppe, gardiner med Dyreparken-motiv, sleiv, steikespade, visp, Mummitrollet-kopp og to skåler, en sånn supernydelig sak som gjør at jeg kan steike hjerteforma speilegg, grytekluter, bestikk og fire tallerkener i hardplast, respektivt blå, rosa, oransj og grønn. Jo, og så akrylduken baki der, da.

Men det stopper ikke der. Henta to pakker på posten i dag, og hadde det ikke vært for at jeg allerede er så godt i gang, hadde jeg garantert ikke giddi (giddet? Noen ganger hater jeg at bokmål tvinger meg til å bruke superkonstruerte plusskvamperfektumformer, men akk ja) å brife med dem og, men igjen; jeg er jo så godt i gang. Så se:

(hårbåndsak, ring, gratis øredobber og gratis button.)

(min langfinger til vinteren.)

På farta som jeg er, har jeg dessuten framkalt bilder i dag:


DE BLEI KJEMPEFINE. Hjerte. Og fordi jeg nok en gang er supergodt i gang, flasher jeg opp mer gøyalt jeg har gått til anskaffelse av tidligere i måneden. I forrige måned, mener jeg:


Nytt headset! Og klistremerker:


Og som noen av dere kanskje legger merke til, ny mobil. Men det var i mai, da.

Oooog jeg kommer ikke på noen fornuftig måte å avslutte innlegget på, så jeg sier bare takk for i dag. Snart skal jeg se film.

13 kommentarer:

 1. Yay, det kjempefine bildet av oss <3
  Fine ting^^

  SvarSlett
 2. Materalistisk glede? Oh yes! Du er heldig, herleg og finsøt på så mange måtar at eg trudde ærleg talt ikkje at du kunne verte meir awesome, men guess what, you just proved me wrong! Det er så masse bra med dette innlegget at det er enklere å nemne det som ikkje var bra - men så er det ingenting som ikkje er bra(kanskje at mora di er redd du vil dø? No good, I guess..)

  og sånn sv;
  Eg ELSKAR bloggen din, og eg seier det alt for sjeldan, ettersom eg trur eg ikkje kan få sagt det ofte nok, og eg sikkert berre har sagt det eit par og hundre dusin gonger.. :P :3

  SvarSlett
 3. Åh, fine ting då<3 og seriøst, kjøkkenutstyret ditt var skikkelig fancy. Misunnelig eg altså.
  Det blir nok bra i Bø altså, og eg vil garantert besøke deg.. : D

  Og på roadtripen, så at du skreiv at vi kom innom Lier, men vi hadde ganske tett program og var i Arendal til søndags morgen, og da måtte vi kjøyre rett heim igjen. Kjøyrte ein anna vei òg, så vi var ikkje innom Lier en gang, berre ut og inn av forskjellige deler av Buskerud på ein merkelig måte. Kjørte gjennom Porsgrunn/Skien, så.

  SvarSlett
 4. såg at du skreiv at vi kunne komme innom deg i Lier*, meinte eg.. :)

  SvarSlett
 5. haha! nå fikk jeg lyst til å handle ting til bø sjøl. og jeg hater å shoppe.

  SvarSlett
 6. søte kjøkkenting. Mumi skål og kopp er nok heller ikkje så værst. ;)

  SvarSlett
 7. KJØKKENSETTET <3<3<3 MUMMI <3<3<3<3 OG STØVLANE!!! Fy faen, så fantastisk og alt :D Og eg digga den grøne ipoden din med klistremerke, eg har oransj, den er heiths <3

  SvarSlett
 8. Sykt kul du skulle være for tiden da! Misunner deg Mummikoppen. Kan også tipse om at det går Mummi på tv i morgen på nrk3 klokka halv tolv (tror jeg).

  SvarSlett
 9. Jeg liker mine nye additions <3

  @ Ida K.: Awww, du er too sweet for words! <3

  @ Eva: I see, I see. Det betyr jo ikke at vi har sett hverandre for siste gang heller :p

  @ Gro: Aw, den der så jeg litt seint. Men det går flere ganger? Ja. Kjenner jeg meg Mummi rett, så.

  SvarSlett
 10. boka til Schau er langt i frå ein murstein så du får lest ut den på null komma nix ;) anbefales hevrtfall

  SvarSlett