onsdag 18. august 2010

Lettere forelska

Det er bare én dag siden jeg blogga sist, og egentlig føler jeg at jeg burde skrive noe mer utfyllende om Bø, men det får bli en annen gang, for her om dagen, kanskje fredagen rett før jeg reiste, var jeg innom Facebook-profilen til Eirin, og kom over Vladimir Kush. Og jeg kommer sikkert ikke til å ha sånn altfor mye med tid i dagene framover (som sagt, fadderuke, konserter og helt seriøst masse å lese og sette seg inn i), og jeg føler at alle bare må oppdage ham NÅ for de som ikke har gjort det ennå, for herregud. Jeg skal innrømme at jeg egentlig ikke helt har hatt noe ordentlig forhold til billedkunst, og at jeg er flinkere til å bedømme om kunsteren er teknisk flink enn om jeg faktisk liker jeg det ser. Når det gjelder kjære Vladiboy, greier jeg faktisk å si veldig rett ut at FY FAEN, DETTE LIKER JEG NOE SÅ SINNSSYKT GODT. For bare, bare, bare herreguuuud:


Min gode venn Dalí, jeg er fortsatt veldig glad i deg av åpenbare grunner, men sjøl om jeg egentlig ikke veit hva jeg snakker om, trur jeg faktisk at surrealismen for min del har fått en sånn overmannaktig skikkelse i denne Kush. Og hvis du bildegoogler, vil du se at dette bare er et fryktelig snevert utvalg av bilder som bare er så overjordisk vakre at jeg nesten er glad jeg verken kan tegne eller male, for da hadde jeg så sykt aldri noen gang kunne ha følt meg tilstrekkelig igjen. Trur jeg.

Nå burde jeg vært på filmklubben her i Bø og meldt min interesse, men så endte det visst opp med Pepsi max på hybelen aleine i steden. Ja, ja. To dager fylla på rad gjør sitt, for å si det sånn.

Men ja. Vi snakkes, går jeg ut i fra. En eller annen gang om kanskje litt lenge.

5 kommentarer:

 1. Åhåhåååååååh, så peeeeeeent!! :o Woow - vakkert! Det namnet skal eg notere meg, veldig markert, sånn at eg ikkje gløymer det NOKONSINNE.
  Eg likar korleis det ser ut på hybelen din, det såg veldig fint ut! Og eg håpar du får eit supert år, altså, det fortener du(som eg har sagt før - eg er litt repeat :P)

  Og sv;
  Eg meina at om eg hadde gjort det av med meg sjølv hadde eg såra nokon, også hadde eg aldri fått gjort det eg draumer om, sjølv om eg såg etterpå at eg hadde skrive det nokså teit. Så eg skjønar at du misforstod :P

  SvarSlett
 2. Wow, de bildene var fantastiske og jeg har ikke fulgt særlig med på kunst i det siste i grunnen, men jeg tror jeg nettopp ble litt betatt selv så takk for introduksjonen :) Det var virkelig nydelighet <3

  SvarSlett
 3. Jeg er glad fler oppdager ham! Forelska meg med én gang jeg oppdaga ham jeg og.

  SvarSlett
 4. Herreguuuuuud, dødspent. OMG. OMG.OMG.OMG.OMG.OMG.
  Det skal so studerast ja. Og det beste er, det er jo relevant for utdanninga mi:D.
  Men fy faen, fadderuke her òg, eg veit akkurat korleis du har det, og eg har 128 SIDER med akademisk tekst å lese til mandag, velge ut en tekst og lese den nøye. DET ER HELVETE.. Jaja:D. Og litt gøy.. men 128 sider til mandag? :p

  SvarSlett
 5. JA, FANTASTISK, JAJAJA <3

  @ Ida: Taaaakk for hybelkompliment :3

  @ Eva: Hehe. I KNOOOW. Vi har sånn 200 og noe sider til mandag :p Det er harda bud!

  SvarSlett