tirsdag 17. august 2010

Her bur eg no:
Nå som jeg endelig har internett, er det på høy tid å la dere ta del i min ferske hybeltilværelse. Så
sånn ser altså omgivelsene mine ut. Eget bad og greier, og kjøkken som deles med Eirin, som i tillegg går i klassen min, og tre andre fysakker ved navn Lise, Henrik og Eirik. Egentlig skal det være en til og, men hvis vedkommende er her i det hele tatt, gjemmer han/hun seg godt.

Og ja. Hver eneste skoledag starter halv elleve, og vi har fri, jeg mener skrivedag, hver onsdag. Det kan jeg leve med. Dessuten er Bø så lite at alt er i gangavstand, men likevel stort nok til at man får trent heftig av å bære matvarer fra butikken og hjem. Og så ligner det litt på Lier, reint utseendemessig. Men der jeg trudde Lier var ganske ille rånemessig, er Bø sånn sett helvete på jord. Seriøst, da Eirin og jeg satt og spiste på gatekjøkkenet oppe ved togstasjonen, kjørte de samme bilene inn i rundkjøringa, tok en runde, og kjørte tilbake igjen samme vei tre ganger minst, med respektivt drithøy hip-hop, drithøy trance og drithøy Hellbillies eller noe lignende møl på anlegget. Lovely.

Men herregud, det er bra her. Og det at innlegget mitt er så innmari overfladisk, skyldes at det er fadderuke og ting som skjer i ett kjør, og jeg ikke helt har tid til å tenke ennå. Kanskje like greit, for på lørdag og søndag da jeg nettopp hadde kommet og ennå ikke hadde fått internett eller vært med på noe opplegg i regi av skolen, ville jeg grine av Skiringssal-savn.

I går var det billig vin på en av plassens to lokale barer, før det var vorspiel oppe på Breisås før det egentlig skulle være solbrilledisco, noe jeg ditsja med glans. Nå venter jeg vel egentlig bare på at jeg skal få melding om når det er nytt vorspiel på Gullbring før det er konsert med Forza. Torsdag er det Karpe Diem-konsert, fredag er det Gåte i Oslo med fine folk jeg savner, og lørdag er det Jethro Tull og Katzenjammer på Gvarv (!). Seriøst. Reint bortsett fra at Gvarv garantert er det tøffeste stedsnavnet i hele Norges land, kommer jeg ikke på noen grunn til at Jethro Tull vil spille der. Men det er fint for meg, da.

En gang jeg har tid skal jeg skrive om dype og fine ting som alle blir varme i hjertet av å lese. Eller noe sånt.

11 kommentarer:

 1. Hurra, Bøting! <3

  BAHAHAHA RÅNERE. Jeg savner dem nesten litt. Det er bare så fundamentalt koselig å le av dem.

  også er jeg glad for at du har det flott! Overflatiske ting varmer hjertet mitt like godt som dype ting, apparently.
  Er faktisk liiiitt misunnelig på deg, her i k-town har vi bare Karpe Diem (som jeg ditcha til fordel for å sitte sammenklemt i en sofa og snakke med fulle lærerstudenter) og Bigbang (som jeg riktignok har elska med burning passion siden jeg var tretten, men øøøøh, jeg har jo sett dem noen ganger før liksom).

  Ha det fortsatt flott?<3

  SvarSlett
 2. iih, så fint du har det! gleder meg til å høre masse mer om bø og skolen og alt etterhvert <3

  SvarSlett
 3. @ Imma: Det er så sant! Rånere skaper liksom god stemning ved å i utgangspunktet være en uting. Jeg liker det <3 Og jeg liker det, hva skal jeg si, musikalske tilbudet som plutselig bare er her fra ingensteder! <3

  @ Hege: Ja, jeg lover at det kommer! :D

  SvarSlett
 4. Hei klassevenninne!

  Huff, ja. Jeg trodde mitt gamle bosted også var ille rånemessig.
  Supahlovely!

  oooog Grand Island!

  SvarSlett
 5. Jeg syns i grunnen dette var et oppriktig koselig innlegg da, men så har jeg hel del interesse for andres liv og levned også og jeg syns det så veldig fint ut på rommet ditt og imponerende ryddig (men så er det kanskje grenser for hvor mye man får rotet på fire dager og da). Har du pakket mye bøker og filmer da?

  Og ellers kunne jeg spurt og gravet i timesvis, men jeg bare avslutter kommentaren og håper du har det virkelig utmerket =D

  SvarSlett
 6. Så bra du har det bra:D Rånere er flott <3

  SvarSlett
 7. Du sover koselig :) Hmm... Så snart jeg får rydda her, skal jeg ta bilder av nye leiligheten vår også. Det har jeg ikke tenkt på enda, faktisk!

  Anyway, bra at du har truffet trivelige folk og at fadderuka er godt i gang. Og det fine med rånere, syns jeg, er at jeg alltid føler meg som en fornuftig og flott person når jeg sammenligner meg med de "kulingene" som dunker forbi. Noen ganger er godt å ha noen uskyldige, patetiske tøffinger å heve seg over ;P En litt morsom historie: Jeg satt på med ei som lånte kompisens rånebil, og bare fordi det var gøy satte vi opp skikkelig ntz ntz musikk når vi så et par blondiner rusle lenger frem på veien. Forvandlingen var utrolig, mildt sagt. Fra å lunte bedagelig av gårde, stakk plutselig rumpa og puppene ut i hver sin retning, og gangen deres var i beste catwalktakt til musikken. Du skulle sett hvor sure de ble da vi sakka ned farta og var to jenter med høy i håret og ridebukser på.

  Kos deg med musikken mens det enda er fadderuke ;)

  SvarSlett
 8. virker ordentlig herlig og jeg lo av rånerbeskrivelsen din. virkelig helt fantastisk haha.

  jeg kommer ikke på gåte-konserten fordi det er så SVINDYRT, men jeg skal prøve å dra med alf ned til byen så jeg i det minste kan få høre litt. sukk...

  SvarSlett
 9. Stilig foto"vegg" du har. Lykke til med studeringa.:)

  SvarSlett
 10. No disrespect, men jeg satt her og lo litt for meg selv av kontrastene rundt senga de. Som sagt, det er ikke frekt ment, men ved siden av senga de ligger det ei jordbærveske og på veggen henger det en tegnefilmplakat, og sengetrekket og putene ser fargerike og uskyldige ut. Nesten som om det er rommet til ei lita jente. MEN SÅ, blant alt det fargerike og barnlige står plutselig den værste pornoputa med sebramønster og greier. Hahaha, genialt! (Ja, jeg kan underholde meg selv med ubetydelige detaljer ingen andre finner morsomme i evigheter)

  Virker som du bor på et bra sted nå da, så koselig ut på hybelen hvertfall. (=
  Og kult at du har folk å henge med allerede.

  Rånere er kultur, jeg synes vi trenger rånere i samfunnet, enten det er i byen eller på bygda. De får mye ufortjent diss synes jeg. Og sålenge de er ute å kjører tilfører det en hviss trygghet hvis man er ute å trasker gatelangs sent på kvelden, de ser alt som skjer og man kan derfor føle seg tryggere når man går fra A til B i kveldsmørket. Og, lurer man på hvor ting er, hvorfor ikke spørre en råner, de vet jo hvor alt er siden de har kjørt forbi stedet du leter etter hundrevis av ganger.
  Kanskje råning er harry, men hva er ikke harry her i verden? (=

  Ha en fortsatt fin uke, så ses vi på fredag. (er det foresten mange som blir med på Gåte?)

  SvarSlett
 11. @ Karoline: Jeg brukte sånn, to timer på å rydde det i anledning photoshooten x) Og nei, jeg har fakisk ikke det, noe jeg angra bittert på da alt var stengt og jeg ikke hadde internett på lørdag og søndag da jeg nettopp hadde kommet. Tok bare med meg årsvideoen fra Skiringssal og de bøkene jeg har liggende hjemme som jeg ikke har lest.

  @ Marta: Hahahaha, noe så forbanna herlig <3

  @ Lisa: Ja, gjør det! Det var det vi gjorde da Ane Brun og Thomas Dybdahl spilte, wøhø :3

  @ Henrik: Hahaha, jeg fikk totalt lættis da jeg leste det du skreiv om puta mi xD Jeg hadde den jo med til Skiringssal og, da. Og så vidt jeg veit, er det vel bare deg, meg og søstera mi som skal på Gåte. Husk nettet mitt og rommen min, da :p

  SvarSlett