fredag 13. august 2010

The final countdown

Fy faen. I morra, liksom.

9 kommentarer:

  1. I know D:. Vi flytta samme dag, og ska innom ikea. Men herregud, det kan ikkje sammenlignast sia eg kjenne så mange i Bergen. Ja, ditta har vi snakka om før:p.
    Men det ska gå bra. Blir spennande å lese eit 'korleis det har gått' innlegg om ei veke:O

    SvarSlett
  2. Søren. Jeg skrev et dypt og sjelbejaiende innlegg som dro sin kos og tydeligvis ikke kom frem. Slik magi kan ikke gjenskapes.

    Problemet med nye skoler er at man ikke ser hvor awesome de er før man har dratt hjem igjen. Dette skjer ofte allerede i høstferien, men jeg antar at slik ikke finnes på høgskoler og universiteter. Så jeg kan trøste deg med at du vil savne Bø og vennene dine der når du er hjemme på juleferie!

    Kanskje litt unødvendig av deg å ta et årsstudium, ettersom du kommer til å utsette deg selv for det samme til neste år, men det er jo ikke din feil at alle de kule studiene bare tar et år. Hvis du derimot flytter til Bergen neste år, er du garantert suksess. Hva er vel bedre enn å nyte en varm hot dog (doh!) under en våt paraply i høstmørket? Veldig lite, skal jeg si deg. Veldig lite. Men ha det kult i Bø, da.

    SvarSlett
  3. Åhåhåh, lukkelukke til, eg har sikkert sagt det sånn 143 gonger før, men EG HÅPAR DU FÅR DET FINT, og DU FORTENER DET BESTE ^^ Eg òg gler meg til sånn "korleis det har gått"-innlegg :D

    SvarSlett
  4. Whoa! Lykke til en million, også vil jeg selfishly at du skal blogge om aaaaaaaaaaaalt som skjer i Bø sånn at jeg kan ha hjemlengsel (bortlengsel?) og skrive sånn I KNOW RIGHT? hele tida :' D

    men uansett, ha det gøy <33

    SvarSlett
  5. håper det viser seg å ikke bli en helt grusom dag.

    Prøv å slappe av? :P

    Bø blir bra, hurra ;)

    SvarSlett
  6. Eg håpar du kjem deg til rette fort :D Det blir nok diggy diggy, etterkvart :D :D

    SvarSlett
  7. Et stort lykkelykkelykke til!

    SvarSlett
  8. Alltid oppfriskende å lese de velmenende kommentarene deres. Jeg er i god behold <3

    SvarSlett