lørdag 22. januar 2011

Jeg har lagd en sang

Shit, mann. Jeg merker at nå som Twitter-avhengigheten min har tatt fullstendig overhånd, blir det til at jeg bare spammer der i steden for å skrive et solid blogginnlegg om det. Herregud, dette er jo gammalt nytt, til og med. Slutten av desember, liksom. Jeez.

For saken er at jeg har lagd en sang!Og jeg må bare brife litt, fordi på Trafo sa Frida Ånnevik, utdanna vokalist og faglærer/vokalpedagog på musikkkonservatoriet ved UiA i Kristiansand, at sangen min var kul!!! Ikke at det er så fordømt mye vokal i den, men en musiker liker sangen min!!! Yee-haw! Og hvis du liker den dritgodt, kan du faktisk laste den ned, for eksempel på Trafo eller Urørt. Og dette er den første sangen jeg noen gang har greid å fullføre, så jeg vil at det skal komme flere, men jeg kan på ingen måte garantere at det vil komme til å skje i nærmeste framtid.

Og siden jeg tydeligvis først er i brifemodus og jeg som nevnt lever livet mitt via Twitter om dagen og dere old school-folk ikke får med dere sånne ting; Bjørn Esben Almaas syntes kortfilmmanuset mitt, som er en prequel til det nyeste romanprosjektet mitt, minna om Farvel Falkenberg. Og den er liksom en av de aller fineste filmene i hele verden, så hey.

5 kommentarer:

 1. Sangen din er stilig (litt uvant fra det jeg pleier å lytte til, men det er jo noe mystisk og interessant ved det, så absolutt) og kult at hun fra Trafo likte det =D Og nå fikk jeg lyst til å lage sang selv i grunnen ;)

  Og jeg syns du burde poste mer skriblerier på bloggen din, er for eksempel veldig nysgjerrig på romanprosjektet ditt nå for tida og kortfilmmanuset og.

  SvarSlett
 2. sangen er gamelt nytt, men at du er på myspace er nytt (for meg) +VENN.

  hadde vært spennende å se resultatet hvis du fortsetter med manuset, og får det filmatisert. du kunne kanskje tilmed gjort det sjøl?

  SvarSlett
 3. jeg er dårlig på å forklare ting jeg liker, men jeg veit når jeg liker ting. jeg liker sangen din. jeg får veldig interessante tanker i huet av den, og jeg håper det kommer flere. jeg vil ha mer!

  også filmmanus da! jeg blir så nysgjerrig og glad og alt. jeg vil lese mer om det her, let me know om/hvor/når/duskjønner.

  SvarSlett
 4. Sangen din er kul!

  Var på skrivekurs med Bjørn Esben Almaas i Bodø for ca. fem år sia, han er flink =)

  Og stå på med filmmanus!!!

  SvarSlett
 5. Takk for sangkomplimenter, til tross for at det bare blir tydeligere og tydeligere hvor off-beat den er for hver gang jeg hører den... hehe. Og ja, det hadde vært kjempestas å realsiere kortfilmen min.

  SvarSlett