lørdag 18. februar 2017

Kulturstipend og prisaften

Som jeg har nevnt på denne bloggen tidligere, er jeg en av mottakerne av et kulturstipend fra Buskerud fylkeskommune. Det betyr at jeg kan trappe ned på jobbinga på deltidsjobben min (som jeg ikke akkurat jobber så innmari ofte på fra før av heller) og faktisk ha skrivebordet som arbeidsplass. Jeg kan ikke love verken dere eller meg at dette gjør at jeg fullfører romanen min med det første, men nå er jeg i det minste cirka halvveis, og jeg har begynt på del to, som foregår på et annet sted enn del én, og bare denne change of scenery'en er ganske motiverende i seg sjøl - det er jo nesten som å ha begynt på en ny roman, og nesten det beste jeg veit i hele verden er å begynne på en ny roman.

På onsdag var det prisutdeling i fylkeshuset, og jeg og de andre stipend- og prismottakerne fikk sjekker, diplomer, blomster og ære.


(Foto: Buskerud fylkeskommune)
Jeg er rett og slett utrolig takknemlig for at fylkeskommunen velger å støtte lokale kulturutøvere på denne måten. Det betyr så masse for oss!

Blomstene jeg fikk står forøvrig fint plassert i tekanna jeg fikk til jul:


For full oversikt over hvem som fikk priser og hvor mye, kan du sjekke ut hjemmesidene til Buskerud fylkeskommune.

4 kommentarer:

 1. Igjen, gratulerer og det høres ut som en fantastisk fin kveld =D Jeg innrømmer at det er en liten del av meg som veldig gjerne skulle opplevd noe slikt selv, men jeg unner deg det veldig og syns aller mest at det er skikkelig awesome. Lykke til videre med skrivingen, du er veldig flink og kul og du har helt rett i at det er fryktelig flott at fylkeskommunen støtter unge kunstnere på den måten, det er et fantastisk bra tiltak, ikke minst fordi kunst og kultur bare blir mer og mer viktig =D

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det, Karoline Det er jo bare å finne seg ei stipend- og legathåndbok og bla i vei, så kanskje du også finner noe du kan søke på?

  SvarSlett
 3. Takk for tipset. For øvrig ville jeg egentlig bare legge til at jeg syns antrekket ditt var skikkelig fint, grønnfargen kledde det rosa håret ditt veldig godt og jeg syns kjolen var veldig kul :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk :D Jeg syns faktisk sjøl at det rosa og grønne blei veldig fint i kombinasjon med hverandre :)

  SvarSlett