fredag 6. mai 2011

Uff

Dette gruer jeg meg til:

- intervju med Den norske filmskolen på lørdag
- eksamen på mandag eller tirsdag, jeg er helt ærlig ikke sikker, med mindre noen kan forklare meg om "mandag 10. mai" vil si mandag eller 10. mai

Og det er jo ikke så mye, det, det gjelder jo bare framtida mi, og så er det andre ting, som at - haha, dette høres så teit og barnslig og fjortiz og whinete ut at jeg ikke vil skrive det her engang, men så gjør jeg det visst likevel - Twitter-kontoen min sannsynligvis har blitt hacka og Twitter åpenbart ikke skjønner hva jeg mener når jeg forklarer dem problemet, og og og og og hvor skal jeg ellers gå når jeg føler at jeg må si noe, men ikke vil at noen skal svare sånn direkte, jeg kan jo ikke bare gå på balkongen og rope heller? Og så er det dette andre, dette not-blog-material, som føkker opp hodet mitt, og folk som ikke har trua på meg og ymse rør. Ikke finner jeg pensumbøkene mine heller, og det begynner jo å haste litt, da. Hybelen min flyter over av matrester og søppel, og jeg ligger bare i senga med puta over huet og spiser kokesjokolade.

"Selvmordet er barnsligheten i sin ytterste konsekvens" - Stig Sæterbakken.

Edit: JA, jeg er veldig føkkings klar over at veldig mange andre har myyyye større problemer enn meg, og at jeg er et bortskjemt barn av kapitalismen som egentlig bare har godt av det. JEG HAR SKJØNT DET, OKEI.

4 kommentarer:

 1. Først og fremst: klem <3 (stor bamseklem som klemmer vekk omtrent alle bekymringer og litt til helst)

  Videre: jeg tror virkelig både intervjuet og eksamenen vil gå kjempefint, jeg forstår godt at det ikke nødvendigvis virker slik, men jeg tror det med hele mitt hjerte (bare for å være litt pompøs hvis det er i orden). Men jeg ville spurt etter om det er mandagen eller tirsdagen for de har nok tenkt feil ett eller annet sted og noen må da kunne svare på det.

  Og jeg syns ikke det er barnslig og teit å klage over for det høres skikkelig kjipt ut det med Twitter-kontoen og jeg ville fått helt panikk selv. Og jeg håper virkelig det ordner seg for jeg savner faktisk tweetene dine, du er god på twitring ;)

  Jeg håper denne kommentaren hjalp en smule og sender nok en virtuell klem og sier lykke til med alt og ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. jeg håper det gikk bra på intervjuet i går! tenk, du kom på intervju med den norske filmskolen! hvor mange kan si det, liksom.

  også håper vi på det beste når det kommer til eksamen også. det årner sæ!

  <3

  SvarSlett
 3. Ja, det gikk jo faktisk kjempebra, begge delene. Dere er så fine!

  SvarSlett