onsdag 1. mai 2019

April 2019

Opplevelser: Besøk av Vibeke. Middag på Sara og kino med Martina. Tur til Teknisk museum. Bursdagsburger på Døgnvill med Vibeke, Mari, Martina og Anders. Bursdagsfest hos Mari.



Innkjøp: Okeiså egentlig hadde jeg ikke tenkt å kjøpe det nye limited edition bokssettet til Son Lux fordi det var så innmari dyrt, men jo flere bilder jeg så av det, jo mer fikk jeg lyst på det. Seriøst, disse albuma, både omslaga og sjølve platene, er KUNSTVERK. Det at det er så mye fin musikk på dem er jo også en ålreit bonus.





Og med gavekort fra Platekompaniet jeg har hatt liggende kjøpte jeg disse to av John Maus:


Oooooog jeg har omsider kjøpt meg ringer til øra! Det var meninga at jeg skulle bytte ut kulene mine med ringer noen måneder etter at jeg hadde pierca meg, men så... y'know, gikk det fire år.


TV-serie: ALTSÅ HALLOOOOOO GAME OF THRONES!!!!



Film: The Room (herregud, endelig!!), The Disaster Artist, Pet Sematary, Agnosia, Weekend og God's Own Country. Jeg har gått rundt i månedsvis og sitert The Room uten å ha sett den faktiske sammenhengende filmen; jeg har liksom bare sett massevis av YouTube-klipp. Etter å ha stått en halv evighet på venteliste på biblioteket, kan jeg nå OMSIDER slippe å føle at jeg jukser når jeg slenger ut en aldri så casual "So anyway, how's your sex life?". Jeg så forresten The Disaster Artist dagen etter – det anbefales! Og: om det finnes en offisiell trailer for The Room, veit jeg ikke hvor den er å se. Så dere får denne isteden:



Musikk: Altså herregud, TR/ST er i ferd med å ta over livet mitt. Poorly Coward er en av favorittene mine fra det nyeste albumet. Det er noe veldig Neubauten-aktig over det industrielle støypartiet i midten av låta og jeg ELSKER DET. Har også hørt en del på Susanne Sundfør i det siste – Ten Love Songs er SÅ BRAAAAA – så jeg er rett og slett så raus at gir dere begge to, jeg.



5 kommentarer:

  1. Fin månedsoppsummering. Selv jukser jeg når det gjelder Game of Thrones for jeg har ikke HBO (og siden jeg nå tar meg råd til å abonnere på Viaplay i tillegg til Netflix så er det væffal ikke aktuelt) og jeg er ikke så interessert, men jeg er likevel nysgjerrig så jeg søker opp Game of Thrones recaps etter hver episode for tida sånn at jeg kan være litt oppdatert likevel. Ellers burde jeg dra på Teknisk Museum igjen snart selv, takk for påminnelse om at det finnes.

    SvarSlett
  2. Jeg syns faktisk månelandingsutstillinga til Teknisk museum var ganske kjedelig, for å være helt ærlig. Men anbefaler den de har på Henie Onstad kunstsenter, den var veldig kul! Og jeg syns jo du bør se Game of Thrones etter hvert, for det er en sinnssykt godt skrevet serie. Karakterene er antakelig de beste innen fantasy noen gang.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg kommer nok til å se Game of Thrones ordentlig en dag, jeg har faktisk første sesong på dvd og likte jo den ganske godt. For min del er det største problemet at det er på HBO fordi jeg ikke vil ta meg råd til å abonnere på enda flere strømmetjenester (dessuten irriterer det meg at det må være så mange strømmetjenester som har forskjellige ting når det heller bare skulle eksistert én strømmetjeneste som hadde alt) for jeg hadde nok sett Game of Thrones for lengst om det gikk på Netflix. For jeg tror på at det er skikkelig bra skrevet og slikt. Hvis jeg til høsten bytter ut enten Viaplay eller Netflix i noe annet så blir det nok dog HBO (for jeg har noen ting der jeg på sikt har skikkelig lyst til å se som Fosse/Verdon) og da skal jeg huske på Game of Thrones.

      Slett
    2. Herlig oppdatering., Jeg har lest den første boka i Game of Thrones, og sett drypp, men det fenger ikke helt. Veldig rart for jeg elsker slike fantastiske dynamiske verdener.

      Slett
    3. Jeg brukte sjøl litt tid på å komme inn i det – ganske nøyaktig én sesong – men det er veldig verdt det! Har dog aldri lest bøkene.

      Slett