torsdag 26. mars 2020

Inspirasjon: ørkensommer

Jeg leser Dune av Frank Herbert nå, og den kommer jeg til å snakke mer om i den kommende månedsoppsummeringa mi, og dét, i kombinasjon med at jeg minte meg sjøl på hvor mye jeg elsker musikken til Still Corners for noen innlegg siden, gjorde at jeg – nok en gang – har fått uendelig lyst til å kjøre meg vill i ørkenen i det sørvestlige USA. Eller, altså, jeg vil helst unngå å ende opp som i Scenic Route (fin, liten indiefilm, forresten, sjekk den ut), men er ei stjerneklar natt opplyst av Melkeveien mellom steinformasjonene i California eller Nevada så mye å be om? (Ja, det er ganske mye å be om for noen med min inntekt, men likevel.) Har funnet noen bilder til dere – som før, klikk på bildet for å komme til bildekilden – og jeg anbefaler VELDIG at du setter på Slow Air eller Strange Pleasures av Still Corners mens du synker inn i en verden av døsige skygger, gamle biler, stillestående luft og etterlengta vind.



















Kan noen anbefale meg en film jeg bør sjekke ut som oppholder seg i dette landskapet og cirka denne stemninga? Jeg likte for eksempel Ingrid Goes West ganske godt, men jeg kan godt tenke meg en film uten så mye drama, for jeg vil egentlig bare se masse fine bilder og høre masse fin musikk, haha.

2 kommentarer:

  1. Fine bilder og god inspirasjon, virker kjekt med ørkensommer. Har ingen ideer til filmer som passer beskrivelsen din dessverre, men hvis jeg kommer over noe så kommer jeg tilbake til deg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for kommentaren, hyggelig å kunne være til inspirasjon :)

      Slett