fredag 8. mai 2009

I dag har Little Ashes premiere

Jævla amerikanere. Og briter og spanjoler.

6 kommentarer:

 1. Så så, det går nok bra, skal du se. Jeg mener, ingen grunn til å se Vannhodet på stort lerret, hvis man ikke må. Han har i det minste vett nok til å bruke parykk i filmen.

  SvarSlett
 2. Ååå :/ Kommer den ikke på kino i Norge? Eller er det lenge til? O_O

  SvarSlett
 3. Jammen, jammen, Vibeke, da! Syns du ikke Javier Beltrán gjør opp for Robert Pattinson? Eller, herregud; syns du ikke Federico García Lorca, Salvador Dalí og Luis Buñuel gjør opp for Robert Pattinson? Du må slutte å være så fordomsfull. Særlig når det er så mye annet fint.

  Den kommer ikke i det hele taaaatt! D: Jeg har sjekka Filmweb, IMDb, samt sendt mail til kinomannen i Drammen, men den kommer ikke, og det er ingen planer om at den skal komme heller D: Meeen, det går heldigvis an å forhåndsbestille den på DVD fra play.com eller amazon :3

  SvarSlett
 4. Hva er gæli med han Robert Pattinson? Don't get it :S

  SvarSlett
 5. Vel, han spiller ganske elendig i Twilight. Og han er faen ikke så pen som alle skal ha det til. Men det som plager meg mest, er at alle trur at det er han som er grunnen til at jeg er obsessed med Little Ashes fordi han tilfeldigvis er et fjortisidol i tillegg. Men ellers var det ikke han sin feil, denna gangen, da :3

  SvarSlett
 6. Jeg synes Little Ashes kunne klart seg uten teenie weenie Pat-man. Men jeg liker Javier Beltrán og FGL, SD og LB (ble litt mange navn å skrive). Så når du får Little Ashes på DVD, er det bare å benke seg ned foran skjermen og sikle i vei!

  SvarSlett