fredag 22. mai 2009

Mer Facebook-gøy

Denne dukka opp på forsida da jeg logga meg inn en vakker dag. Dette er altså min kjære rektor. Og:

Ah, jeg elsker strategi.

Og hvis du vil ha det enda mer gøy, kan du gå inn på Google Translate, skrive inn bloggadressa di i feltet, velge fra norsk til engelsk og kose deg så lenge du bare vil. Fritidsproblemer ftw!

I kveld skal jeg på barneskolereunion, og i morgen på Tusenfryd med Karen. Ting føles bra!

9 kommentarer:

  1. "Kjære alle sammen..." Like festlig hver gang.

    Burgere og vektreduksjon hører som kjent (?) sammen, og at annonser for dette kommer opp på profilen din kjennes enda mer riktig.

    SvarSlett
  2. Å, det er alltid artig når to motsetninger møtes på den måten (sikter til burger og treningreklame over og under hverandre). Og jeg har tenkt å dra på Tusenfryd selv, dog ikke før 13 juni for da kan det kombineres med å se teaterstykket "Dråpen" som settes opp der da. Og jeg må prøve de google translate-greiene for det hørtes underholdende ut :)

    SvarSlett
  3. OJOJ, Facebook veit korleis de skal nå inn til menneskets hjerte xD

    Og eg døde på meg med den Google-tingesten, det var så masse ufattelig morsomme ting som stod på bloggen min xD Og siden eg skriver på nynorsk klarte den ikkje helt forstå alle orda xD Haha, elskelig tingest, elskelig, sier eg :D

    SvarSlett
  4. Fantastisk, Facebook! :D

    Måtte lette på smilebandet, huhu!

    SvarSlett
  5. hehehe. Eg såg ikkje den strategien før eg leste kommentarane. Zomg, I must be stuuuupid. Men honestly, er det uvant at rektor og lærara har facebook? Eg er venn med mange av lærarane mine xD Det er morsomt det. Facebook på nynorsk er forresten fantastisk. Vonar at du vil prøve det ;p

    SvarSlett
  6. Hahaha, google translate er priceless!

    SvarSlett
  7. facebook er virkelig gøy! jeg finner det så fint å ha den på svensk, fordi humoren min suger vilt <3

    SvarSlett
  8. Ja, er det ikke herlig, da, dere? :D

    Facebook på nynorsk skulle jeg opprinnelig ha, men så husker jeg ikke hva som gikk gærent og så fikk jeg Facebook på bokmål i steden. Og nå veit jeg ikke åssen jeg skifter D:

    På svensk, faktisk xD

    SvarSlett