torsdag 14. mai 2009

Quieeeero queeeee me quieeeeeraaaaas

(Ingen vil lese tekstene mine på bua lenger! *sulk*)

Jeg veit ikke når Rudo y Cursi kommer til Norge, men Filmweb har i det minste skrevet om den, i motsetning til hva de har gjort med enkelte andre godterier (*kremt*Little Ashes!*host*). Hvis du lurer på hvorfor jeg gleder meg, lønner det seg å sjekke ut snadderet nedenfor.



Ah, kanskje jeg bare bør gjøre som Kristina og lage vlogg, haha. Jeg blogger jo virkelig ikke ved hjelp av annet enn videoklipp for tida.

Apropos ingenting er jeg så helt sjukt rastløs for tida. Serriøst. Jeg gjør ikke annet enn å loke passivt foran dataen og sove. Er det noen som har et liv å gi meg?

Og apropos enda mindre; seee hva jeg fant på Facebook!

6 kommentarer:

  1. Jeg vil også ha en syngende GGB ved min side. Ikke nødvendigvis syngende, når jeg tenker etter. Bare det er ham.

    P.S. Forkortelser for navn er i skuddet (se tidligere kommentar til et innlegg om Little Ashes premiere).

    SvarSlett
  2. intet liv å hente her heller, beklageligvis;)

    facebook rocker<3 :P

    SvarSlett
  3. Den videoen var så teit at den ble kul (og han er jo litt søt) :)
    Og jeg har jo ikke et liv jeg heller, selv om det føles som om jeg har det i litt større grad enn før. Og jeg leser fortsatt tekstene dine på bua altså ;)

    SvarSlett
  4. Ja, det så jeg, VOG. Og jeg sier meg forøvrig enig med deg.

    Ammagad, han er ikke bare litt søt, Karoline. Nå trur jeg riktignok at jeg ikke ville ha valgt ordet "søt" i det hele tatt. Trur jeg heller mer mot "heit."

    SvarSlett
  5. Jeg skjønte ikke D: Det var jo bare to damer og en mann som danset og sang o_O Hva var greia? :D Var det han fyren? Hva med han?

    SvarSlett
  6. "Bare"?!?! O_____O Det er jo Gael García Bernal, dammit! Et av de heiteste menneskene og mest talentfulle skuespillerne en todo el mundo! Og den sangen er jo KONGE :D

    SvarSlett