lørdag 2. mai 2009

Synthpop-sukkerspinn

Woooo tyggegummi!

Crappy mobilkamera ftw!

Mamma begynte nesten å grine da hun fikk se meg, da. Og hun hater virkelig Lars. Og det til tross for at hun ikke har møtt ham engang. Med andre ord har hun bare beskrivelsene mine å basere seg på, og det kunne ikke engang falt meg inn å si ett vondt om fyren, herlig som han er.

Og egentlig skulle jeg kjøpe fine ting av Gud og hennes tredjedisippel i dag, men det tillot ikke tida. Men jeg skal nok finne dem en vakker dag!

Edit: moar pink!:

13 kommentarer:

 1. så vakkert! *tørke en tåre*

  SvarSlett
 2. Håret ble tøft, og jeg digger deg! :D Fargen ble kjempefin, nå må du bare bli enda bleikere, så kommer frøken rosa bedre fram!

  SvarSlett
 3. Du din tøffing! Mor di e ei pyse! ;)hadde vore litt værre om du hadde tatovert dei i tryne. ;) Håre veks jo ut og det går jo ann å farge det en anna farge en anna gang. :p

  SvarSlett
 4. Yay, takk <3

  Men Vibeke, da. Det er jo sommer'n. Blir ikke bleikere nå.

  Ja, ikke sant, Ida! Det er min filosofi og :D

  SvarSlett
 5. å, det var en skikkelig fin farge. det kler øya dine!

  SvarSlett
 6. cute! ;) me like yes! bublegumjum!

  SvarSlett
 7. Ahhhh. Fantastisk. Elska det. Du passa det skikkelig<3. Og don't care what you're mother think, du er jo trass alt myndig. Hihi. Og DU må komme til Jølster i sommar, så får me ha eit skikkelig grillparty : D

  SvarSlett
 8. Nei, så kult! :D Pass på så folk ikke prøver å spise på deg! D:

  SvarSlett
 9. Yay takk <3

  JAH, jeg skal komme, Eva, sånn uansett, egentlig :D

  SvarSlett
 10. Det var jo stilig hår da ;) Også likte jeg fargen veldig godt og syns du er tøff for jeg har bare turt å farge håret en gang og da tok jeg det bare i en litt mer gylden brunfarge enn jeg har og ingen så forandringen en gang. Dessuten kler du jo absolutt alt tydeligvis =0)

  SvarSlett
 11. Takk og takk! Men jeg kler på ingen måte alt. Når jeg ser tilbake på de (velsigna få) bildene av meg med svart hår, ser jeg at det overhodet ikke var vakkert.

  SvarSlett
 12. Wooow! Slinkster-kult hår! :D

  SvarSlett