fredag 18. september 2009

Her skal det stå ei kul, givende overskrift

Nei, jeg er ikke kreativ i dag.

Egentlig har jeg ikke så mye å si. På oppfordring fra Lisa og Astrid, venter jeg med filmanmeldelsen jeg har liggende på lur, og gjør i steden noe så oppfinnsomt som å fortelle litt om åssen det egentlig rusler og går i Sandefjord. Og i og med at jeg går film, fant jeg ut helt av meg sjøl at det kanskje er litt lurt/fint/passende å slenge inn det første ferdige prosjektet vårt, produsert under den ikke-så-episke Hudøturen vår (til tross for at sjølve redigeringsprossessen var desto mer episk). Jeg virker sikkert veldig negativ nå, men jeg er bare ikke så glad i sånne ting. Så sjøl om jeg sier at det var koselig på filmen, liksom, så... vel. Kunne jo ikke være THA GLEDESDREPER!11!1!!1 D: når vi skulle vise den fram for hele skolen heller, fant jeg ut. Så ja. Hvis noen faktisk ser hele skiten, så må de for all del si ifra i en kommentar. På den måten kan jeg personlig overrekke dem litt kudos. Kvaliteten er forresten som den er fordi ellers ville ikke Blogspot la meg laste den opp."Er det litt feil å filme dette, eller?" Åh, som jeg elsker Tor Espen. Og han som forklarer at aktivitetsløypo (som de sier på Stord) gikk litt som dette eplet; ganske halvveis, heter Gjermund. Han går tegning. Jeg har nevnt ham i et tidligere innlegg. Blir spennende å se om noen av dere greier å huske det. Nevnte ham ikke ved navn den gangen, da. Og btb lurer jeg på hvor mange som egentlig blir overraska over at jeg var på den gruppa som blant annet lagde rulleteksten. Hahahaha.

Oh, og noen av dere husker sikkert at jeg var skeptisk og engstelig. Alt er fint nå. Vel, ikke absolutt alt, men det kan vi sikkert komme tilbake til en vakker dag. Dessuten er det ikke sikkert at alt er så ille som jeg liker å forestille meg. Det kan jo faktisk hende at det går riktig så bra. I dag har jeg til og med en positiv dag, så jeg trur at alt er mulig. Det er en herlig følelse.

Jeg har forresten blitt veldig glad i vennene jeg har fått her. Og veldig glad i den medfølgende internhumoren. Glasskuk! Felleskuk! Kristine-sandwich! Blødkage! MacLovin! Transer! Bombehopp! Rullings! Pølser (jf. en av rulletekstsekvensene, som forøvrig gjorde at Tor Espen, Kristian og jeg, som alle går i samme klasse, lo oss spent i hjel da friluftsliv sang en pølsesang på Hudøkvelden)! Åh. Vakre mennesker.

Et par randomme kosebilder til slutt:


Og så driver jeg og skriver teatermanus nå. Er noe møl om engler og himmelen og gud og paradis. Det blir ganske harry og sjølhøytidelig og dårlig, igrunn.

10 kommentarer:

 1. Eg såg sånn, heile.. på en måte? Eg prøvde, og såg for det meste i ett sett, men ikkje i absolutt eit sett, det skal eg innrømme. Dog; det verkar som om folkehøgskule eig :D Men, eg må berre pirke; det heitar På Stord, ikkje I. Sorrysorrysorry, men sidan halve slekta mi er derifrå, så berre.. På Stord xD Men jau, eg er så glad du har skrive meir om deg sjølv :D Du er så flott, Kristine <3 ^^,

  SvarSlett
 2. Så koselig... jeg har bare fått bedre og bedre inntrykk av folkehøgskoler^^ Så bra at du trives der!

  Det jeg så av filmen var ganske gøy. Fikk med meg den badebiten, likte den sangen der:D huah. Må ha vært morosamt å lage den.

  SvarSlett
 3. Jeg så heile! *stolt*
  rulleteksten var jo episk da. <3
  jeg syns ting ser gøy ut? : D

  angående manus: TENK PÅ MEG SOM HAR SKREVET DIKT I TRE UKER. det var forsåvidt morsomt, men alas. jeg kan jo ikke sånt.
  du er flink? : D

  SvarSlett
 4. Det er definitivt PÅ Stord. Udiskutabelt.

  Jeg så ikke hele filmen, men jeg spolte meg hit og dit. Kvaliteten skulle vært et hakk bedre, så hadde opplevelsen vært enda bedre. Det blir jo en veldig intern film, føler jeg, men det ser ut som om dere har det gøy. Har hatt det gøy, hvert fall. Nå som alt ser lysere ut blir det vel bare bedre og bedre. Høstferie om en uke?

  SvarSlett
 5. herlig, herlig, det må være skikkelig lærerikt å følge hele filmprosessen, med alt som hører med.

  og så fine kosebilder <3

  SvarSlett
 6. teatermanus! det var en lang film! jeg så, deler av den? og rulleteksten? :D hihi. det høres jo litt pent ut å gå filmlinje? mennesker gjør morsomme ting! <3

  SvarSlett
 7. Jeg så ikke hele nå, for jeg skal av gårde og trene sirkus og sånt, og Tom-André driver og kiler meg og maser :P Men bra at du trives bedre etterhvert nå! :D

  SvarSlett
 8. Ingrid får herved mest kudos! :D Gratulerer~

  På Stord virker jo totalt ulogisk, men for all del, østlendingen bøyer seg for vestlendingene, som selvfølgelig har bedre kjennskap til saken enn jeg. Ikke forvent at jeg gidder å redigere det, da.

  Filmen er egentlig veldig intern. Jeg hadde sikkert kjeda meg halvt i hjel hvis jeg skulle ha sett den og jeg ikke ante hvem folka der var. Har den i .avi-kvalitet som lar seg vise på storskjerm lagra på Mac'en, da.

  Ooooog BOMBEHOPP <3

  SvarSlett
 9. Stord er en øy, Kristine. Man er på Stord.

  .avi er ikke kvaliteten, det er et filmformat. Da-ah. Og du skal liksom gå filmlinjen. .mov er uansett bedre, med H.264-komprimering. Det må du huske til neste gang. Er generelt sett fy-fy å jobbe med .avi på mac. Det er nemlig populært kalt video for windows. H.264 tar imidlertid bare en brøkdel av plassen med samme kvalitet. Noe å tenke på.

  SvarSlett
 10. Jeg veit jo at .avi ikke er kvaliteten, men med tanke på at den jeg har lasta opp her er .3gp (som i første omgang er ment for mobiler, som du sikkert har fått med deg) tenkte jeg at jeg bare skulle påpeke det. Dessuten blei filmen redigert på PC, da. Har bare fått den overført til Mac'en.

  Og åssen skulle jeg liksom vite at Stord er ei øy?! Gdsjksgsdgdsh! *redigere*

  SvarSlett