mandag 25. januar 2010

Spørsmål:

For å holde styr på altet, begynte jeg for noen måneder siden å skrive de filmene jeg har sett på ei liste i kronologisk rekkefølge. Dette fordi jeg ser det jeg liker å tru er over gjennomsnittlig mye film, og ting har lett for å klusse seg til når det er jeg som har kontrollen. Per akkurat nå driver jeg fortsatt og har anmeldelser fra juleferien på vent. Jeg prøver å ikke overstige femten blogginnlegg i måneden fordi jeg etter beste evne vil unngå å drukne dere. Samtidig tenker jeg at jeg av og til vil og bør komme med random info om mitt faktiske liv.

Vel, med alle de faktaene i bakhodet, kan jeg informere dere om at på lista mi nå, står elleve filmer. Det er faktisk ganske mye, og særlig med tanke på at når de elleve filmene er anmeldt, har det garantert dukka opp elleve nye. Jeg begynner å tenke at det såkalte systemet mitt kanskje ikke går lenger.

Meeen så har jeg jo blitt trofast anmelder på Filmfront, så spørsmålet mitt til dere er da som følger: vil dere fortsette å lese anmeldelsene på bloggen min, eller er dere kule med å lese dem på Filmfront i steden? Jeg mener, direkte link til profilen min der står strengt tatt til høyre her, og du trenger ikke være medlem for å lese dem. For jeg begynner å merke at det blir mer og mer tvangshandling som ligger bak. Kosen har blitt så smått litt borte, liksom. Men vær for all del ærlige.

Vil du fortsatt lese anmeldelsene på bloggen min, eller takler du å lese dem på Filmfront?

5 kommentarer:

 1. Jeg syns ærlig talt at det er en god ide med å ha anmeldelsene på filmfront for jeg er interessert i å lese om hva som skjer i livet til folk og det er veldig enkelt og gå inn på filmfront og titte på anmeldelser og tross alt. Og jeg syns for min del at anmeldelsene dine er veldig gode og kommer like lett til å lese dem på filmfront (der jeg nok ikke vil kommentere så mye riktignok, men det spiller kanskje ingen rolle). Og hyggelig at du spør oss lesere om mening, jeg føler meg veldig viktig nå ;)

  SvarSlett
 2. Om du kjenner det nesten er tvang, så held det jo med filmfronten? Eg les, uansett (sjølv om eg ikkje har vore innom på ei stund, brev kjem i posten i nærmaste framtid!) og vel, det hadde vore veldig fint å høyre meir om ditt eige liv, og ikkje berre film, om du skjønar. Sjølv om, hadde det ikkje vore for bloggen, hadde eg aldri fått meg til å sjå The Perfume før om.. Gud veit kor lenge. :D

  SvarSlett
 3. Jeg liker jo best å lese om åssen du har det og sånt, så filmanmeldelsene er for meg litt unødvendige ha med på bloggen din. Samtidig gidder jeg liksom ikke gå heeelt inn på filmfront for å klikke meg videre til anmeldelser, med mindre det er en film jeg veldig nysgjerrig på, og da går jeg som regel inn på imdb.

  Jeg veit ikke om to forskjellige blogger kunne løst problemet? En blogg for livet ditt og en blogg for filmanmeldelser? Men ettersom du allerede er på filmfront, gidder du ikke lage enda en blogg, kanskje.

  Veit ikke om dette hjalp så utrolig mye at det gjør noe, men det ble nå litt synsing rundt dilemmaet ditt :)

  SvarSlett
 4. Sleng inn alt på FIlmfront (en side jeg aldri har hørt om, for øvrig), jeg ville tro filmanmeldelsene dine gjør mer og god nytte for seg der. My two cents!

  SvarSlett
 5. Med andre ord er avgjørelsen tatt: no more filmanmeldelser på bloggen min. Lurer på hva jeg skal skrive om nå...

  SvarSlett