fredag 29. april 2016

April 2016

Opplevelser: Tekstjobbing etterfulgt av indisk på Jaipur med gode skrivevenner. Var modell for Adam og Eva. Fylte tjueseks år, og spiste i den anledning på Yaya's med Jørgen, før vi så Hail, Caesar! på kino og dro videre på Perestrojka, en av Oslos kuleste barer, etter min mening. Fikk besøk av et utvalg flotte mennesker. Var i Tromsø på studiets nest siste samling. Var på skuffende bokloppis på Deichman (av en eller annen grunn solgte de ikke skjønnlitteratur) og på filmmesse på Cinemateket. Så Solaris Korrigert og Tenk om på Det Norske Teatret.Innkjøp: Kill Bill-filmene og første og andre sesong av Breaking Bad på filmmessa. Fine titler å ha i samlinga si.


TV-serie: Game of Thrones! Endelig ny sesong! Må innrømme at jeg ikke er helt fortrolig med at dette er første sesong som kommer før boka den er basert på, noe som i praksis vil si at TV-serien fra og med nå ikke lenger er basert på bøkene, men likevel. Første episode lova veldig godt.Spill: Final Fantasy XIII-2. Mangler bare fire fragmenter for å ha alle, og nå er jeg nesten litt lei. Like før jeg googler for å finne svaret på hvor de er og hva jeg må gjøre for å få dem.Film: Hail, Caesar! Jeg digger Coen-humoren.Bok: Stadig Fire hundre franske fornærmelser av Øyvind Ellenes. Jeg liker den godt, men det går sakte framover på grunn av ei eksamensinnlevering som nærmer seg med stormskritt.

Musikk: Sjur Miljeteig. Jeg begriper ikke hvorfor musikken hans til Det Norske Teatrets oppsetninger av Haugtussa og Solaris Korrigert ikke fins utgitt på noe som helst format, for meg var det kanskje nettopp musikken til begge stykkene som var det absolutt beste ved dem.

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen på etterskudd. :) April er en flott måned å være født i. Ellers flott oppsummering.

    SvarSlett
  2. Høres ut som om du hadde en ålreit april, fin oppsummering. Håper du likte Tenk om (jeg likte den oppsetningen veldig godt) og det hørtes veldig spennende ut med Solaris Korrigert (som jeg ikke har fått sett). Ellers rart at de ikke solgte skjønnlitteratur på bokloppis på Hovedfilialen og lykke til med å finne de siste fragmentene på Final Fantasy XIII-2 (skal innrømme at jeg er skamløs når det gjelder tv-spill og bruker guider på nettet støtt og stadig siden jeg ikke takler å ikke vite hva jeg skal gjøre for å komme videre, jeg vet det er en dårlig vane, men det bare blir sånn) og å spise indisk med skrivevenner hørtes kjempetrivelig ut :)

    SvarSlett
  3. Takk, Fivrelden! Jeg likte også Tenk om ganske godt, Karoline :) Det er fullt forståelig at du googler for å finne ut åssen man kommer videre på spill, det kan være enormt frustrerende innimellom.

    SvarSlett