onsdag 11. november 2009

Det e boka mi

Nei, jeg har vel faktisk egentlig ikke skjønt det ennå.


------>www.pantheralife.no<------

For kjøp og info og sånne ting. Foreløpig er den ikke å finne i bokhandler fordi ingen butikker med respekt for seg sjøl tør å ta inn bøker av ukjente forfattere fra ukjente forlag med mindre de veit at det vil selge først. Med andre ord må den selge i et visst antall eksemplarer før noen sannsynligvis kommer til å ta den inn. Men vi er da optimistiske, er vi ikke?

Det går an å bli Facebook-fan og greier. Serious business, ass. Og bloggen til forlaget er å finne her.

Og hva jeg tenker om hele greia? Tjæh. Vondt å si. Det er mest flaut, egentlig. Den er jo ikke sååå bra.

Litt gøy og, da.

(Og angående det forrige innlegget mitt; jeg overlever. Jeg gjør jo det. Og han det gjelder og jeg snakker jo tross alt sammen, sjøl om... æh, jeg tar det i et annet innlegg. Forvent det om noen dager.)

19 kommentarer:

 1. Hurra! Gratulerer så kjempemye, jeg skal kjøpe så snart jeg får skrapet sammen noe cash (brukte siste pengene på Emilie Autumn billett og vin X)) Dette er rett og slett helt ufattelig kult! :D

  SvarSlett
 2. uæh gratulerer! shitshit. den første av oss skrivebua-veteraner. bare vent, så kommer jeg og en dag!

  SvarSlett
 3. Nå har jeg kjøpt den!

  og omggggg gratulerer en million ganger igjen?<3

  SvarSlett
 4. Du fekk den endelig?:D Og gratulerer, igjen. Det er så fint, du treng ikkje vere flau. Lillebroren min lese den no, og for å sitere ordrett 'sålangt er den faktisk spennande', og ta det som eit kompliment, min lisjebror er meget skeptisk og seier akkurat kva han meiner:)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med utgivelse! :D Kan ikke du blogge litt om hvordan det går med den? :D
  Hva synes du om Panthera Publishing og å jobbe med dem? Har vært på hjemmesiden deres og sett, og det ser ut som et bra opplegg. :)
  Grattis igjen!

  //furunål

  SvarSlett
 6. Way to go! Jeg er ingen fan av fantasy, men skal definitivt kjøpe boka. "I dypet av en ruin", sykt bra tittel egentlig.

  Av alle de kjente og kjære døgenikter fra skrivebua, så måtte jo i hvert fall én person lykkes, hæhæ.

  I call for a WIN

  SvarSlett
 7. Herlighet, så tøft!!! Gleder meg til jeg skal få tak i boka selv og gratulerer (igjen). GRATULERERGRATULERERGRATULERER!!!

  (Og jeg må faktisk innrømme at du er en av de på skrivebua som jeg har vært mest sikker på at ville bli forfatter etter hvert, ikke fordi de andre er noe dårligere, men det er liksom du, Alperosen, Alfonso, Limi, Tazgold, Nattevindens Gråt og Norwegian Blue som jeg ser på som den harde kjernen, de som VIL bli forfattere helt garantert fordi du og de er så sinnssykt talentfulle.)

  Og igjen, gratulerer og nå må jeg dessverre gå tilbake til jobb og fornuftighet selv om jeg lett kunne bablet videre i timesvis...

  SvarSlett
 8. Takk Karoline :D Koselig sagt!

  SvarSlett
 9. gratulerer, gratulerer! <3

  SvarSlett
 10. TUSEN TAKK, FOLK! :DDDDD

  @ Furunål: Med "den", tenker du på utgivelsen da? Nå er jo strengt tatt den overstått, men du finner nok noe om den hvis du blar lenger bakover i arkivet. Men jeg kommer nok til å holde folket oppdatert når det gjelder detta herrane her. Sannsynligvis. Og det å jobbe med Panthera eier! 8D

  SvarSlett
 11. Jeg har jo sagt grattis til deg før, så jeg trenger vel strengt tatt ikke å gratulere på nytt og på nytt om det som jeg har visst schempelenge lissom, men likkavæl. Gratulerer!!!

  Btw, artig innlegg av "Anonym" over meg her. Litt kryptisk, bare.

  SvarSlett
 12. Gratiss! Så pennende. Du får sei i frå korleis det går! :)

  SvarSlett
 13. Tuuusen takk for gratulasjoner! :D

  Heh. Det anonyme innlegget der var jo så sjarmerende at jeg ikke vil slette det xD

  SvarSlett
 14. SÆRIØST?! EH! :D GRATULERER!Shiiiiiit, fy f**** du er sinnsjukt flink og heldig! Skal så ha den på ønskelisten til jul:D Grattis! woooow.. sorry,men er skikkelig imponert nå og ikkje minst, glad! Det er jo en fantastisk historie! Herlig å vite at eg nå har muligheten for å ta vare på den for alltid:) Igjen.. gratulerer! <3

  SvarSlett
 15. Hei :) Bra bok! Har lest ut hele boka. Uvirkelig å lese en bok som er skrevet av ei som er likke gammal som meg selv. Håper du er stolt :)

  SvarSlett
 16. Kristine? Jeg vil gjerne ha et signert eksemplar... :) Så hvis jeg sender deg (hvor mye?) penger på konto, så kan jeg få den til jul av deg? :D Jeg betaler selvsagt alt av frakt og sånt for boka, men så får jeg signaturen gratis (selv om jeg har en fra før..)

  Ja, hurra, bra plan! Klem!

  SvarSlett
 17. Det går helt sikkert i orden, Marta :D Jeg sender deg mail, jeg~

  SvarSlett