lørdag 28. november 2009

POSITIVITET!

Det har stort sett gått i surmuling i det siste. Da passer det jo fint at jeg blei tagga av Gud med følgende hyggelige sak:

Tag noen mennesker om du føler det er det riktige å gjøre. Hvis ikke, dans en liten dans for deg selv. Du kan selvsagt gjøre beggedeler.

Karoline, Kristina og Eva.

Post så tre ting som gjør verden til et bedre sted. Jeg ønsker deg en meget god dag.

1. Sjøl om dere sikkert har fått motsatt inntrykk gjennom de siste blogginnlegga mine, så:

Denne gjengen! Jeg er jo glad i dem, og de gjør verdenen min bittelitt finere. Og de interne ustabilitetene jeg har nevnt litt nå i det siste, er mer eller mindre rydda opp i, i den grad det går an å rydde opp i dem, og jeg har det så bra som jeg kan ha det nå, trur jeg. Ja.

2. Sånne ting:

Og da tenker jeg faktisk i første omgang på det at det er snop, og ikke så mye den metaforiske betydninga, som jeg faktisk først oppdaga da jeg stappa lørdagskosen i veska etter at jeg hadde kjøpt det. Hahahaha, det var så random. Min overveldende kjærleik til DVAS blusser tydeligvis underbevisst opp overalt.

3. Disse englene, og for eksempel denne sangen:


Jeg har faktisk lært meg den på bass nå. Totalt på gehør og uten tablatur fiska fram på teh internetz eller noe! Kudos! Ikke at den er den vanskeligste sangen i verden heller, meeeen det er jo som kjent ikke poenget.

Ja. Det var dagens porsjon glede. Og som indirekte hinta til tidligere i innlegget; vi har snakka om den forrige hendelsen, og det fantes ei rasjonell forklaring, og jeg sa unnskyld og han sa unnskyld, og på mandag fikk jeg champagnebrus og pepperkaker og "Lykke til på intervjuet! :)"-melding av ham. Og jeg er fortsatt dødsforelska, og nå og da begynner jeg randomly å grine fordi jeg aldri kommer til å kysse ham. Men akkjaaaaaa.

7 kommentarer:

 1. Du kan å spele bass :O Du må lære meg ein gooong :D

  SvarSlett
 2. jeg var flink og gjorde samme på min blogg nå! :D

  ogogog, SPILL BASS FOR MEG EN GANG. takk <3

  SvarSlett
 3. Hold telefonen! (Hvorfor sier folk det?)

  Er det alt lørdagsgodteriet ditt? Jeg mener. er ikke du rik nå? Jeg har ingen royalties, men jeg har mer godteri. Tror at du rett og slett har blitt kostbar.

  SvarSlett
 4. åh, jeg elsker festival!

  SvarSlett
 5. Det festlige er jo at jeg faktisk stod klar til å spille inn en aldri så liten videosnutt av meg som spiller Festival, men så var jaggu forsterkeren intenst ikke-samarbeidsvillig. Får prøve å få Bodø-Kristian til å kikke på den en gang i nær framtid.

  Og Håkon; jeg hadde i tillegg to sjokolader som ikke kom med på bildet. Legg til at jeg dessuten så klart brukte min medfødte list til å lure til meg litt ekstra fra de andre rundt meg.

  SvarSlett
 6. Åhhh: D Eg blei tagga, då må eg skrive positive ting eg også. Hm.. Det skal nøye tenkast gjennom.

  SvarSlett