onsdag 19. august 2009

Dett var dett

Bergen med nattoget om noen timer. Jeg gruer meg spent i hjel til å møte forlagsfolka. Tenk om de er skikkelig sære. Tenk om de syns jeg er skikkelig sær. Tenk om jeg ikke liker dem. Tenk om ikke de liker meg! Og dessuten er nye bekjentskaper alltid skummelt. I væffal når du veit på forhånd at det blir nye bekjentskaper. Liksom ikke sånn spontanbekjentskaper, som bare er koselige.

Og noe som er enda skumlere, er at mine timer i Lier begynner å forsvinne under føttene på meg, for å si det med en viss kvasi-poetisk vri. Når jeg kommer tilbake på lørdag, er Sandefjord nærmere enn det noen gang har vært. Save me.

Så for å få tankene over på noe annet, eller bare stenge ute mammas pakkemas for en stakket stund, laster jeg herved opp masse bilder av rommet mitt. Så har jeg noe å glo på hvis behovet skulle melde seg, mener jeg. Noe av veggdekoren blir nok uansett tatt med for å lyse opp internathverdagen der borte.

Oversiktsbilde! Jeg rydda til og med gulvet for anledninga, og så kom det ikke engang med på bildet. Hmpf.

Der ja! Det tragiske er jo at du faktisk kan se hele rommet. Den rosa greia til høyre der er dyna mi, og senga står inntil veggen. Liiiiteeeee.

Er ikke senga mi fin? Den matcher faktisk nattbordet og veggene til en viss grad. Da er det verre med de oransje og røde lampene mine. De var et innfall fra mine... vel, mismatch-dager.

Det er en verden over senga mi og. Veggene er forøvrig malt av Fiji og meg.

Nattbordet mitt med ting på.

En av de fineste haikuene jeg veit om, akkompagnert av min lite flatterende håndskrift. Pent ark, da.

Studio Ghibli-kalenderen min, som egentlig er fra 2008, men som jeg reiv av datoene på sånn at jeg kan la den henge der år etter år etter år lell.

Dette kortet fant jeg totalt randomly på gulvet da jeg... hva var det jeg gjorde igjen?... jo, leste til teoriprøva, stemmer. Det hører for så vidt med til historien at jeg strøyk med femten feil. Eh. Men uansett. Jeg trur kanskje det var planen en gang for lenge siden å sende det hjem, men det blei tydeligvis ikke noe av. Stod i væffal nada bakpå.

De to plakatene som henger på garderoben min.

Postkort fra vakre mennesker på ferie og litt sånn. Jeg trur det en gang i tida var et til, for over det fra Mallorca var det rester etter sånn grønnblå tyggis.

Narcissisme! Sendte inn et kapittel av Dragedans for noen år tilbake. Vant masse stæsj.

Kunst signert Ingridmarie. Eller, strengt tatt er det vel ikke signert noe som helst, men... ya know.

Fra mine sprekere dager. Det eneste testamentet på min karriere i turn som fins, trur jeg.

Et sted der nede er bassen min. Jeg har ikke spilt noe på evigheter, men plustelig blei bare alle de jeg spilte sammen med borte. Og det er jo det som er så kjipt med bass; er liksom ikke bare-bare å ta den opp og ta en trall for seg sjøl.

Mangasamlinga mi, som i følge Ingrid er pinlig minimal. Er for ordens skyld mer bak den schvære Babuschka-dokka, uten at det egentlig hjelper så veldig.

Min forsvinnende lille filmsamling. Det er bare det at det blir liksom ikke så mange DVD-kjøp når Vibeke eier alle yndlingsfilmene mine uansett.

De viktigste bøkene mine. Resten har jeg ikke plass til i bokhylla.

Noen flere bøker og noen CD'er. Jeg har et endeløst lass til med CD'er, men igjen... null plass.

Advent Children-postkorta mine. Disse blir nok med til Sandefjord.

Denne ekstremt pittoreske vifta er jo made of turistness, men jeg liker den likevel. Vakreste minnene sine, det.

To tårn-plakaten som henger på døra mi. Den har hengt der lenge, den. Og oh, jeg så for så vidt To tårn i går med Vibeke, og Ringens brorskap kvelden før der igjen. Er alltid så godt å se igjen de filmene. Og - jeg føler meg på en måte litt blasfemisk for å i det hele tatt tenke på sånne ting når jeg ser Ringenes herre - men er det bare meg, eller er det veldig mye fysisk kontakt mellom hannkjønn i de filmene? Bare sånn... en tanke, liksom.

Men ja. Nå må jeg sikkert gå og pakke mer. Jeg er ikke sikker på om jeg liker det.

8 kommentarer:

  1. Aaawh, du hadde jo awesome veggar ogog rom i det heile? :D pakking er fint. kan vere. det er litt vemodig, men det er liksom fint, fordi du veit at det er ikkje endinga, berre eit nytt kapittel, liksom :3

    SvarSlett
  2. Så koselig rom :)

    De hadde 10 for 100 på masse mangabøker på outland her i trondhiem sist jeg var der. Men jeg har forøvrig ingen manga, og særdeles få bøker. Faktisk. Og da mener jeg særdeeeeeles få. Så jeg skal ikke prate :P

    Hehe... husker da jeg skulle pakke til folkehøgskolen. Jeg pakka kvelden før vi reiste (tidlig på morningen), like godt :P Jeg virkelig HATER å pakke. Før påskeferien skulka jeg siste dagen på folkehøgskolen bare for at jeg bruker så lang tid på å dille mye, pakke litt, dille mye, pakke litt, osv...

    LYKKE TIL MED NYE BEKJENTSKAPER!!!!
    Både i Bergen og i Sandefjord ;) Så utrolig kjekt det blir da ;)

    SvarSlett
  3. Åh, sånn en herlig personlighet over det rommet!

    Lykke til (selv om det kanskje er litt seint) i Bergen, og hurra for nye starter. Sjøl om det kind of suger litt og, hah.

    SvarSlett
  4. pent rom<3

    ogog, sandefjord er litt nærme Bø? *trenge seg på*
    DU KAN KOMME I BURSDAGEN MIN.

    ...
    OG OMG ENDA ET SAMMENTREFF, jeg har aldri egentlig sett ringenes herre, hvilket den nye naboen min syntes var en skandale, så vi så fellowship og two towers på søndag.
    det ER mye, hvordan var det du sa det? ... fysisk kontakt mellom hankjønn. jeg fniste hysterisk med ved flere anledninger. og herr nabo så rart på meg.
    eller kanskje ikke rart. mer bare ... amused.


    ANYWAY.
    lykketildetgårfint. du er føkkings forfatter nå. snart.<33

    SvarSlett
  5. Lykke til med alt! Folkehøgskole er en særdeles unik opplevelse. En av mine favoritting å gjøre er å fornye alt i livet mitt, og det virker som du også er spent nå :)
    Vi har foresten likt sengetrekk, rosegreiene X)

    SvarSlett
  6. Å, du har kult rom, jeg syns det var ordentlig interessant og personlig også kledde det deg liksom ut i fra sånn du fremstår for meg. Dessuten liker jeg å se rommet til folk for da blir man kjent med dem på et dypere plan liksom og det er ordentlig koselig. Likte spesielt godt veggene (har faktisk hatt lyst på skyvegger selv, har bare ikke blitt noe av, noe som i bunn og grunn skyldes at jeg er lat og ikke en gang tar meg tid til å henge opp noe særlig på veggene), men syns mye var fint. Lykke til i Bergen og jeg tror nok du får det herlig på folkehøgskole siden min erfaring er at det er fantastisk :)

    SvarSlett
  7. Jeg liker rommet ditt:D Et sånt skikkelig hjemmekoselig personelig et. Jeg fikk lyst til å male en himmel med skyer på i taket mitt^^

    Må si jeg føler at jeg krymper her jeg sitter med mine fantastiske fire egen filmer...xD skulle virkelig hatt den samlingen din.

    Lykke til med bekjentskaper, signering og ny skole og alt^^ Håper det blir bra!

    SvarSlett
  8. Taaaaakk~ For romkomplimenter og lykkeønskninger og all that jazz <3

    @ Marta: Trist jeg ikke er i Trondheim, da, haha. Men det er egentlig få mangaer jeg faktisk liker. Er særdeles kresen på det området, faktisk. Og gudh, så deilig det er å lese at noen har tilsynelatende likt pakkemønster som meg! <3

    @ Imma: Jaaaaa, bursdag <3333 Så Atter en konge i stad ^_^ Jeg døde litt da han ene orken fortalte han andre at Shelob gjorde sånn og sånn når hu ville "have her way with them" xD

    @ Lisa: High five ;D

    SvarSlett