tirsdag 15. desember 2009

Lokloklok

Her har dere et par unødvendige filmsnutter som egentlig er dritmorsomme, men som jeg ikke veit om dere kommer til å syns er morsomme. De er jo ikke så lange, da.


I morgen skal jeg styggtidlig opp for å gjøre noe semi-umoralsk!

Dagens velmenende visdomsord: lave forventninger er nøkkelen til positive overraskelser!

11 kommentarer:

 1. SØTE! <3
  "Også kan eg kosta"
  Hih^^

  SvarSlett
 2. Gjorde de ikke akkurat det samme på Idol et år? Programlederne gjør ting de kan, som å sykle? Tror det var ganske internt, men alltid kjekt å lage film. Hva skjer med 4:3-format?

  SvarSlett
 3. åååh, koz! også ble jeg veldig glad av borddansing, og ikkeplystring <3 litt mindre glad ble jeg av ikketavarepåsegselv oO

  men åh, klassen din virker kjempesøt!

  SvarSlett
 4. HEI JEG HETER LISA OG JEG KAN SETTE FYR PÅ TING HEEEH!

  SvarSlett
 5. ER VI IKKE SJARMERENDE? <333

  @ Håkon: Det som skjer med 4:3-format er elendige kameraer. Men vi får nytt utstyr utpå nyåret, så da skal jeg gi deg film, jeg.

  SvarSlett
 6. Så dere har kameraer som filmer i 4:3? Det er jo nesten litt morsomt.

  SvarSlett
 7. Mhm. Det er så morsomt at jeg glemmer å le hver gang jeg tar dem opp.

  SvarSlett
 8. Jeg har et veldig gammelt kamera et sted som tar opp i 16:9. Er du sikker på at du har vært inne på menyen og sjekket? Om kameraet har meny i det hele tatt, hihi. 4:3 og 16:9 SD har samme oppløsning, så det er rart om det ikke er mulig.

  SvarSlett
 9. Jeg kan alltids sjekke når jeg kommer tilbake til skolen etter ferien... bare at da trenger jeg sikkert ikke å sjekke, ettersom vi etter all sannsynlighet har fått de nye kameraene da :D

  SvarSlett
 10. Vi har også fått nytt kamera. Med SgBlade og greier. Men teorien er det viktigste å kunne da. Glem bildekvaliteten midlertidig og lær så mye du kan om alt det andre.

  SvarSlett