søndag 6. desember 2009

Sett inn døvt, egendefinert ordspill om rødt hår her

Dette skulle egentlig ha kommet før, da, men det skjedde ikke.

Jeg er overeksponert og nesa mi ser nasty ut, meeeen det er ikke poenget. For se; rødt hår! Fargen på Firefoxen min får det til å se mer brunrødt ut, da, sjøl om originalbildet som er lagra på harddisken ikke får det til å se brunrødt ut, og jeg lover at det uansett er knallrødt med innslag av mørkerosa striper. Lars sitt verk, nok en gang, fredag i forrige uke.

Det ser vel å merke ikke likt ut nå, da. Det er virkelig helt utrolig hvor fort farge detter ut av mørkt hår, OG IKKE MINST FORDI (lang historie forut - dette er din sjanse til å puste dypt inn!) den tarden i bagasjeinnsjekkinga på Torp på fredag (jeg dro jo til Bergen, husker dere) trudde jeg skulle ta et tidligere fly, enda det stod hvilket fly jeg skulle ta på billetten min, og dum som jeg var trudde jeg ham da han sa at innsjekkinga var stengt, men det skulle gå bra om jeg tok bagen min som håndbagasje. Naiv gikk jeg gjennom sikkerhetskontrollen, bare for å oppleve at min nyinnkjøpte, fargebeverandre hårkur til tohundreogti føkkings kroner som jeg har brukt én jævla gang blei tatt fra meg fordi den så klart hadde terrortendenser i og med at det var over tohundreogfemti milliliter eller hva den der grensa er for noe. Og da jeg kom meg til gaten, så jo hun dama der at nei, jeg skulle jo på det flyet som gikk om to timer, jeg, så jeg kunne bare slappe av. FAENS FLYHAGENISSER.

Men bortsett fra det var Bergen kos, da. Jo, og bortsett fra kombinasjonen regn og tøysko, et oversvømt bad, kaldt vann i dusjen, en resepsjon som tydeligvis ikke skjønte hva det å være vegetarianer innebærer, sult og litt generell angst. Men jeg fant både Kristina og Anders, og ja. For helt konkret handlingsreferat, kan dere ta en titt på bloggen til Panthera.

Og to dager etter at snøen kom til Sandefjord, har den blitt borte igjen!

8 kommentarer:

 1. så vakker farge :D ogog, herregud for ein dum flymannting? og kristina. <3 du er heldig som fekk møte kristina. argh!

  SvarSlett
 2. Hvorfor har du handa foran munnen?

  SvarSlett
 3. Fin hårfarge! Jeg blir også rødhåra i nærmeste fremtid :D

  SvarSlett
 4. Taaaakk ^_^

  @ Vibba: Jeg følte meg skikkelig stygg den dagen, så jeg ville at så lite av trynet mitt som mulig skulle syns.

  SvarSlett
 5. Snøen er vekke her òg, men eg kler meg litt av for vêrgudane, så blir det nok snø til jul, skal me nok sjå. Men awh. Pretty med raudt hår<3 Eg må få sjå in real life. Du må komme til Jølster snart! <3 Ingenting anna er akseptabelt;p <3

  SvarSlett
 6. Jølsteeeer <3 Har jeg noen å bo hos, btw?

  SvarSlett