onsdag 2. desember 2009

Ønskelisteeeeee

Jeg gidder liksom ikke å skrive samme greia tusen ganger, som har pleid å være tilfellet i alle år, så fra nå av skal jeg bare ha alt på ett sted, realistiske som ikke-oppfyllbare, og bare henvise hit til alle som spør. And here... we... go:

- makrolinse til Canon EOS 300D
- super 8-kamera
- CD'er, og i og med at jeg ikke har så fryktelig mange, gjør vi det enkelt og bare sier at jeg ønsker meg de til dem med mange plays på last.fm-profilen min
- DVD'er, der en tragisk ufullstendig oversikt er å finne på ønskelista mi hos Platekompaniet
- bøker av ymse slag, der to read-lista mi på Goodreads er et godt utgangspunkt (og noen få dem av har jeg allerede, men det funker å legge ved en byttelapp, gjør det ikke? Og forresten; er originalspråket engelsk, ønsker jeg meg dem på engelsk)
- armbånd, kjeder, øredobber og kanskje også ringer fordi jeg vil lære å gå med dem, og både hjemmesnekra og butikkjøpte duger som dusan
- klær i størrelse S/36 (for eksempel fra AsiaJam eller YesStyle)
- leggvarmere og knestrømper
- rosa neglelakk (fordi min helt plutselig er borteeee!)
- flytende eyeliner
- tjukke hårbøyler
- penger og gavekort
- plakater og bilder og tegninger jeg kan henge på veggene, og veeeeldig gjerne hjemmelagde hvis du er en av dem som får sånne ting til
- stativ til bassen min
- Playstation 3!
- spill til Playstation 2, Xbox 360 og Playstation Portable, gjerne RPG (for eksempel Final Fantasy I - VI + VIII og Fable I og II), men òg helt andre ting
- godteri og kake
- te
- vannpipe
- TV-serier på DVD (det vil si alle sesongene bortsett fra den første av Battlestar Galactica, Firefly (det fins bare én sesong, og den vil jeg ha!), alle sesongene av LOST, alle sesongene av Entourage og alle sesongene av Heroes)
- animeserier (i første omgang ønsker jeg meg Death Note, Fullmetal Alchemist og Ouran High School Host Club)
- manga (altså Angel Sanctuary 18 - 20 og Death Note 4 - 12 + How to Read 13)
- såpebobler
- fuktighetsgivende ansiktskrem
- ooooog egentlig alt annet jeg ikke trenger, men som er søtt og gøy og fint, og som for eksempel er å få tak i på nettsider som Etsy og Gadgets

Kommer jeg på mer, skal det skrives opp!

Og btw må alle være i Bergen førstkommende lørdag klokka to på dagen! Da er det åpent hus på kontoret til Panthera Publishing, der bøkene selges billigere enn ellers og jeg signerer og slår av prater med alle som vil!

7 kommentarer:

 1. Waaa, du ønsker deg mye. Og en high school-anime, hva skjer!? Protip: Spesifiser Lost Odyssey som 360-spill, der har du et godt RPG.

  De siste to årene har jeg hatt skremmende få ønsker. Hm, i år er det julebrus, en ordentlig dress, gavekort på Itunes, sesong 3-4-5 av Six Feet Under og... så orker jeg ikke å tenke lenger.

  Jo forresten! En lommeprosjektor. Sexy.

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at du kommer med listen allerede 2. desember, slik at alle får mest mulig tid to make it happen. Neste år synes jeg du kan gjøre som julebrusen. Dukke opp i oktober, altså:)

  Daniel, jeg tror faktisk at hun har Lost Odyssey, men at hun aldri har spilt det. Hva er det for noe tull, liksom? Kjør på med Fable II.

  SvarSlett
 3. hvor i verden; bergen befinner kontoret seg? :D jeg vil møtemøtemøte deg, yo! <3

  ogogog, jeg liker ønskelisten din. den var sjarm!

  SvarSlett
 4. NÅÅÅÅ på lørdag?! som i denne helgen, altså 5.12.09?! Eg vil:D Hvor er det? Du vet du må legge ut googlekart. Bare nevner det liksom.

  SvarSlett
 5. Stemmer at jeg har Lost Odyssey, men ikke har spilt det. Og Fable-spilla var et knusgodt tips. De skal opp på lista så fort jeg får fritid nok til det.

  Kontoret ligger i C. Sundtsgate 1 :DDDD Alle må komme~

  SvarSlett
 6. ÆHHH, slemme meg, eg skulle jo stukke innom og helsa på deg? :( Ææææsj, hadde eg visst det før, hadde eg visst det før.. :(

  SvarSlett
 7. :(

  Men vi får satse på neste gang, yes yes? ^_^

  SvarSlett