lørdag 19. desember 2009

Publiciteh!

Det har skjedd så mye rart de siste månedene at jeg strengt tatt syns jeg fortjener å være litt narcissistisk av meg. I hereby give to thee medieomtalen jeg har fått siden boka kom ut i begynnelsen av november:

Her: http://www.folkehogskole.no/index.php?page_id=4792
Her: http://dt.no/article/20091119/LPKULTUR/470815078
Her: http://dt.no/article/20091214/NYKULTUR/712149939
Her: http://www.bt.no/kultur/litteratur/litteraturanmeldelser/Det-gode-mot-det-onde-979567.html
Og ikke minst her, sjøl om det ikke har en dritt med saken å gjøre, haha: http://www.skiringssal.fhs.no/Fanemeny/Fag_Og_Linjer/Film.aspx
... pluuuss at jeg har vært på radioen (NRK Østafjells ffs!), og så at Lierposten forleden dag hadde et portrettintverju av meg på trykk som kun havna i den fysiske utgaven, her representert ved mine skanneskillz:


Og så har vi jo intervjuet som ligger ute på YouTube, da, og som jeg egentlig trur at noen av dere allerede har sett, men som det så klart ikke skader å laste opp her og. Jeg høres uendelig lite intelligent ut:Av annet nytt og eventuelt spennende, kan jeg melde at storsatsinga "Flasketuten peker på" (a.k.a. den romantiske komedien jeg har nevnt hist og her tidligere) er helt, helt ferdig, men at vi skal spare premieren til vi har elevkveld en gang i januar eller februar. Med andre ord får dere ikke lov å se den ennå. Men den blei helt sinnssykt bra, altså. Bare trist vi måtte filme den før vi får det nye utstyret over nyttår.

Og hvis det lures på åssen jeg har det, så joda. Det går faktisk veldig fint med meg. Jeg kom til Lier i går, og skal være her + i Jølster i ferien. På mandag kommer endelig Vibeke og greier. Og jeg fikk klem av ham både på torsdag og i går, og med tanke på at han normalt sett har en intimgrense med radius på to meter, tilsvarer jo det i praksis sex, hahaha.

Utpå nyåret får jeg se hele gjengen igjen, bortsett fra tre som har blitt utvist. Deriblant Kristian fra Bodø. Jeg syns det er så helt forjævlig trist.

9 kommentarer:

 1. Mye mediaomtale tydeligvis og jeg likte portrettintervjuet i Lier (det du hadde skannet) særlig og syns fortsatt det er ufattelig kult at du har gitt ut bok og høyst sannsynligvis vil gi ut mange flere, noe som selvsagt ikke er noe rart i det hele tatt siden du er helt rå til å skrive, men det er fortsatt inderlig tøft. Og jeg er litt nysgjerrig på "Flasketuten peker på" og syns det er fint at du har det fint og i det hele tatt :)

  Synd at folk har blitt utvist da, kjipt når sånt skjer...

  SvarSlett
 2. Tnå, så søøøt du var på filmen : D hihihi. Ogog, mediaomtale er kos. Du er fliink! Dumt med dei som blei utvist, fordi slikt er kjedeleg uansett. Men eg vonar likevel du har ei fantastisk jul, søte vennen, og eit awesome nyttår! ^_^

  SvarSlett
 3. Du har god grunn til å være narcisisstisk! Hvem ville ikke vært det i dine sko :D velfortjent mediaoppmerksomhet!

  Og synd å høre om utvisningen :(

  SvarSlett
 4. Wøhø, takk for komplimenter og omtanke.

  SvarSlett
 5. Steeeeike, du er jo blitt rene kjendissen!

  SvarSlett
 6. Fuckin A! Måtte Kraften være med deg videre.

  Og jeg ser lett for meg at manusforfatter kan være noe for deg, for det har jeg lest av dine verker på Bua er vel mest dialog. Eller tar jeg feil nå?

  Neste ut: forsiden av Se og Hør.

  SvarSlett
 7. Du er jo blitt kjendis, du! :D også så fin på bildene, atte <3

  utvisning suger. jeg aner ikke hvem kristian fra bodø er, men allikevel. teitteitteit. og fint at du fikk klemmesex xD

  jeg er litt stolt av deg? <3 (ok, litt veldig.)

  SvarSlett
 8. Bwahaha, trur både forsida på Se og Hør og kjendistittel er ganske langt unna, og det er kanskje like greit. Men hey, kjekt å vite at dere har trua på meg :D

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye! Er det noen som fortjener det, er det du :D

  SvarSlett